Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Kaggevinne? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Kaggevinne staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Kaggevinne

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Kaggevinne er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Kaggevinne. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Kaggevinne

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kaggevinne. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Kaggevinne

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Kaggevinne.

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Kaggevinne lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Kaggevinne te verwezenlijken.