Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Gits? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Gits

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Gits er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Gits. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Gits, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in Gits

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Gits. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Gits

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Gits.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Gits te verwezenlijken.