Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in Desteldonk? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Desteldonk staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Desteldonk

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Desteldonk. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Desteldonk

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Desteldonk te benutten.

Dressing met kwaliteit in Desteldonk

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Desteldonk er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Desteldonk, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Desteldonk te verwezenlijken.