Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Borlo? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Borlo staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Borlo

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Borlo te benutten. dressingkast eiland wit

Dressing met kwaliteit in Borlo

Je wil dat een dressingkast in je huis in Borlo lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing op maat in Borlo

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Borlo. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online. dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Borlo

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Borlo er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Borlo als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Borlo te realiseren.