Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Borchtlombeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Borchtlombeek staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Borchtlombeek

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Borchtlombeek te gebruiken.

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Borchtlombeek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Borchtlombeek, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Dressings op maat in Borchtlombeek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Borchtlombeek. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Borchtlombeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Borchtlombeek, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Borchtlombeek te realiseren.