Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Booitshoeke? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Booitshoeke

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Booitshoeke

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Booitshoeke. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website.

Dressing met kwaliteit in Booitshoeke

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Booitshoeke, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Booitshoeke

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Booitshoeke er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Booitshoeke, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Booitshoeke te verwezenlijken.