Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in Beveren Alveringem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Beveren Alveringem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Beveren Alveringem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Beveren Alveringem. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Beveren Alveringem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Beveren Alveringem er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Beveren Alveringem. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Beveren Alveringem, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Beveren Alveringem

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Beveren Alveringem.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Beveren Alveringem te realiseren.