Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in Baardegem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Baardegem staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Baardegem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Baardegem wordt benut. dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Baardegem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Baardegem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Dressing met kwaliteit in Baardegem

Je wil dat een dressingkast in je huis in Baardegem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Baardegem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Baardegem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Baardegem nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Baardegem te verwezenlijken.