Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Antwerpen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Antwerpse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Antwerpen

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Antwerpen er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Antwerpen als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Antwerpen.

Een dressing op maat in Antwerpen

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Antwerpen. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Antwerpen

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Antwerpen te verwezenlijken.