Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Antwerpen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Antwerpen staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Antwerpen

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Antwerpen er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Antwerpen nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Antwerpen moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing op maat in Antwerpen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Antwerpen. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Antwerpen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Antwerpen te benutten.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Antwerpen te verwezenlijken.