Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Antwerpen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Antwerpen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Antwerpen

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Antwerpen. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Antwerpen

Een dressingkast in je huis in Antwerpen moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Antwerpen

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Antwerpen er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Antwerpen nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Antwerpen

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Antwerpen.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Antwerpen te verwezenlijken.