Een buffetkast dient vaak om servies, glazen, kunstvoorwerpen of foto’s te etaleren. Met de buffetkasten op maat van DM-Line kan je het ontwerp, de kleuren en het materiaal volledig zelf kiezen. Of je nu op zoek bent naar een landelijke buffetkast of liever één met een strak design, bij DM-Line heb je alle vrijheid.

Koppel bij verkoop afsluiten

Je geniet van tien jaar kwaliteitsgarantie

Met een buffetkast van DM-Line maak je de juiste keuze. Je geniet van maar liefst tien jaar kwaliteitsgarantie. Wij bieden deze lange periode probleemloos aan, omdat we overtuigd zijn van de superieure kwaliteit. Bij ons koop je een kast als een investering voor het leven.

Geen standaardmodules voor je buffetkast

In tegenstelling tot de meeste buffetkasten die je in interieurwinkels vindt, kies je met een buffetkast van DM-Line ook voor een oplossing à la carte. Wij geloven niet in standaardmodules en bieden dan ook de vrijheid om te spelen met indelingen, stijl en buitenafmetingen. Wens je een buffetkast met legplanken en ingebouwde lades, zoek je een verfijnde handgreep op de draaideuren of mag het greeploos? Of had je eerder een lage buffetkast met schuifdeuren in gedachten? Werkelijk alles kan!

Functionaliteit én uitstraling

Onze buffetkasten op maat combineren functionaliteit en uitstraling. Allereerst moet je buffetkast een plek geven aan je servies, glazen, fotokaders, reissouvenirs,… die je wil etaleren. Daarnaast kan je ook extra opbergruimte gebruiken voor dvd’s, cd’s, boeken, tijdschriften, speelgoed,...

Wil je een buffetkast op maat laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan