Woonkamerkast over de volledige leefruimte

Voor de inrichting van hun appartement kozen Maggy en haar man voor een woonkamerkast over de volledige breedte van de leefruimte. Deze maatkast die maar liefst 12 meter lang is, verdeelt de riante leefruimte mee op in compartimenten waardoor elke zone mooi tot zijn recht komt.

De draaideuren van de maatkast werden voorzien in DM20 Kasjmier; de binnenkasten en open nissen in onze DM26 Beige Lorenzo Oak.

De open nissen in de maatkast bieden voldoende plaats om boeken en dierbare objecten uit te stallen. Daarnaast omvat de woonkamerkast ook een ingewerkte bio-ethanol haard in zwarte cassette, een plekje voor de televisie met enkele zwevende leggers en een ingewerkte bar met uitschuifbare legger als kers op de taart.

Een woonkamerkast op jouw maat

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar kastenwanden op maat. Van een compact op maat gemaakt tv-meubel tot een praktische boekenkast in de woonkamer. Wat jij ook wenst voor de inrichting van jouw leefruimte, DM-Line maakt het voor jou 100% op maat. Dit doen we in onze eigen productie in België, met uitsluitend de beste materialen én echte vakmannen. Zo garanderen we jou een uitmuntende prijs-kwaliteit en krijg jij als eindresultaat gegarandeerd een uniek maatmeubel waar je nog jarenlang plezier aan zal beleven.

Sfeervolle leefruimte

Met maatkasten benut jij de ruimte van je woning optimaal zonder aan sfeer in te boeten. Droom jij ook van een woonkamerkast over de volledige breedte van je leefruimte om al jouw spullen netjes op te bergen? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woonkamer biedt en luisteren we naar jouw visie en wensen. Op basis hiervan maakt onze interieuradviseur een ontwerp dat helemaal op jouw lijf is geschreven. Meer inspiratie en advies krijgen voor jouw woonkamerkast op maat? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. De koffie staat klaar!