Woonkamer met tv-meubel en ingebouwde haard

De eigenaars van deze woning wouden een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Daarom kozen ze in de woonkamer voor een tv-meubel en een ingebouwde haard. Het tv-meubel met gesloten boekenkast werd in een lichte houtstructuur uitgewerkt. Zo kreeg de woonkamer een warme touch, zonder dat het geheel een drukke of zware indruk krijgt. Hetzelfde materiaal gebruikten we voor het haardmeubel met de barkast. De ingefreesde led-verlichting geeft extra cachet aan de barkast.

Sfeer in de woonkamer

Wil jij graag wat extra sfeer in jouw woonkamer brengen? Dan is een haardmeubel op maat een echte must-have. Bij DM-Line hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het maken van haardmeubelen op maat. Van een bio-ethanol sfeerhaard tot een maatmeubel rondom jouw bestaande haard. Maar ook een mooi tv-meubel kan al een leuke eyecatcher zijn voor je interieur en de sfeer versterken. Wat jij ook wenst: onze interieuradviseurs werken voor jou een uniek ontwerp uit volgens jouw wensen en helemaal afgestemd op jouw interieur. Zo geniet jij elke dag van de gezelligheid van jouw woonkamer.

Haardmeubel op maat

Doordat we jouw haardmeubel volledig op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een open boekenkast naast jouw sfeerhaard, tot een tv-meubel met gashaard. Of zoals deze klanten een haardmeubel met barkast en ingefreesde led-verlichting. Jij kiest hoe je jouw haard tot zijn recht wil laten komen, wij werken tot in de puntjes af. Daarvoor gaan onze vakmannen aan de slag met duurzame, kwalitatieve materialen. Zo mag jij er gerust van zijn dat je nog jaren plezier zal beleven van het eindresultaat. We geven je dan ook 10 jaar garantie op jouw maatkasten. Ben je overtuigd van ons vakmanschap? Kom dan eens langs in één van onze showrooms of vraag een offerte aan via onze website.