Project omschrijving

TV-meubel met ingebouwde verlichting

In een nieuwbouwwoning in Bornem plaatsten we enkele maatkasten, waaronder dit ruime tv-meubel met ingebouwde verlichting in de woonkamer. De bewoners wouden vooral een warm interieur en een tijdloos design. Onze interieuradviseur stelde voor het tv-meubel een combinatie voor van notelaar voor de binnenkast en donkere poederlak voor de draaideuren. Met de ingebouwde verlichting zit de sfeer alvast goed, terwijl het push-to-open systeem voor de draaideuren ook het comfort verhoogt.

Al meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een mooi tv-meubel tot ruime dressingkasten en bureaukasten voor jouw thuiswerkplek. DM-Line gaat aan de slag met de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en gebruiksgemak. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s niet zomaar een opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. We gaan steeds voor een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Wil je zelf ook graag een uniek en praktisch tv-meubel in jouw woonkamer? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!