TV-meubel met ingebouwde verlichting

In een nieuwbouwwoning in Bornem plaatsten we enkele maatkasten, waaronder dit ruime tv-meubel met ingebouwde verlichting in de woonkamer. De bewoners wouden vooral een warm interieur en een tijdloos design. Onze interieuradviseur stelde voor het tv-meubel een combinatie voor van notelaar voor de binnenkast en donkere poederlak voor de draaideuren. Met de ingebouwde verlichting zit de sfeer alvast goed, terwijl het push-to-open systeem voor de draaideuren ook het comfort verhoogt.

Ervaring in tv-meubels

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Zo realiseerden we al honderden tv-meubels op maat. Van een zwevend tv-meubel tot een tv-meubel met ingewerkte boekenkast op maat. DM-Line gaat aan de slag met het tv-meubel waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en gebruiksgemak. Jouw tv-meubel wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Jouw interieurdromen waarmaken

Wij geloven er in dat een goed tv-meubel meer is dan enkel opbergruimte. Daarom maken we tv-meubels die uitblinken in design en praktisch gebruiksgemak. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Zij gieten al hun ervaring en expertise voor jou in een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Wil je zelf ook graag een uniek tv-meubel in jouw woonkamer? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!