Slaapkamer met dressing en tv-wand

In deze ruime woning creëerden we een zee aan opbergruimte door de slaapkamer van dressing met tv-wand te voorzien. De maatkast werd gebruikt als scheidingswand. Zo werd de kamer opgedeeld in een gezellig slaapgedeelte en een praktische inloopdressing.

Voor de kamerhoge slaapkamerkasten werd gekozen voor draaideuren met een push-to-open systeem. Om het slaapgedeelte extra gezellig te maken, maakten we in de maatkast ook ruimte voor het plaatsen van een tv.

De inloopdressing is voorzien van ingebouwde led-verlichting die aanspringt bij het openen van de schuifdeuren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een dressing met tv-wand in de slaapkamer  tot ruime boekenkasten of glazen scheidingswanden. DM-Line realiseert de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Jouw maatkasten worden unieke stukken die bestaan uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast is meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met schuine wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Maak jouw interieurdroom waar

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte dressing samen te stellen voor jouw woning? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte slaapkamerkast op maat!