Praktische opbergkasten in garage

Praktische opbergkasten in de garage? Ja hoor, het kan! In deze woning plaatsen we een ruime kastenwand in de aangebouwde garage. De opbergkasten werkten we af met een kleine zwarte greep voor een moderne maar speelse touch.

De kastenwand biedt voldoende ruimte om de boodschappenvoorraad te stockeren. Daarnaast is ook ruimte voorzien voor werkmateriaal, sportschoenen, en andere praktische zaken.

Praktische kasten in de garage

Je kan in een garage meer kwijt dan enkel je wagen en wat fietsen. Zeker wanneer je de beschikbare ruimte slim inricht met opbergkasten op maat. Want je hebt meer spullen dan je denkt die een plaatsje moeten krijgen in jouw garage. Denk aan jouw voorraad wijn, eten, werkmateriaal of ander poetsmateriaal. Ga dus slim aan de slag door voldoende opbergkasten te voorzien. Wie kiest voor plafondhoge kasten benut ook de hoogste opbergruimte verstandig. Je kan er bijvoorbeeld je stock aan toiletpapier en wasmiddel opslaan. Een tip: kies wel steeds voor gesloten maatkasten met draai-of schuifdeuren in een garage! Zo kan je alles netjes opbergen en creëer je rust in deze ruimte.

Jouw droomontwerp

Wil je graag meer tips voor praktische opbergkasten op maat voor jouw garage? Spring dan zeker eens binnen in één van onze showrooms. De interieuradviseurs van DM-Line staan klaar om je van a tot z te begeleiden naar jouw droomontwerp. Op die manier ben jij gegarandeerd van een geslaagd eindresultaat waar je nog jaren van zal genieten. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller helpen wij je moeiteloos naar de beste kastindeling voor jouw opbergnoden. Tot snel, in één van onze showrooms?!