Opbergkasten op maat in de hal

Echt thuiskomen, dat doe je in een mooie inkomhal. Dat gevoel wou onze klant ook voor haar nieuwbouwappartement op het Eilandje in Antwerpen. Voor de inkomhal wou de bewoonster een strakke inrichting. Wij stelden voor om het lichte interieur te benadrukken met een opbergkast op maat die schijnbaar opgaat in de hal. Ideaal voor het bergen van haar schoenen, jassen en handtassen!

De ingefreesde handgrepen in de poederlak draaideuren geven het geheel een moderne look. Een zee van ruimte in deze opbergkast om jassen, handtassen, sjaals en schoenen op te bergen.

Een zee aan opbergruimte

Niet alleen is een maatkast een mooie aanwinst voor jouw interieur, het brengt een zee aan ruimte met zich mee. Doordat jij zelf de ontwerper bent van jouw maatkast, bepaal jij zelf de indeling. Hierdoor kan je zelf nagaan hoeveel opbergruimte er nodig is om al jouw spullen op te bergen in jouw kast op maat. Denk maar aan extra lange vakken in jouw opbergkast. Zo kan je perfect lange jassen of kleedjes opbergen. Of wat dacht je van een lade voor al jouw schoenen? Zo vormen deze geen rommeltje in jouw woning. Het ontwerp is volledig naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je inspireren.

Ook in jouw woning?

Droom jij ook al van opbergkasten op maat in jouw hal? Of droom je van een opbergkast in een andere ruimte? De living of slaapkamer? De garage of de berging? Maakt niet uit: wij laten jouw opberg­kast passen in elke mogelijke ruimte. Je kan het zo gek niet bedenken of wij vinden een oplossing. Want dat is het voordeel van maatwerk. Maak alvast jouw afspraak of ga vandaag nog langs bij jouw dichtstbijzijnde showroom. Onze interieuradviseurs verwelkomen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Tot snel!