Opbergkast op maat in de berging

Bij de opbergkast op maat in de berging lag de nadruk voornamelijk op gebruiksgemak. Ze moest enerzijds dienen als voorraadkast, maar moest ook plaats bieden aan verschillende huishoudtoestellen.

Daarom gebruikten we voor de indeling van de opbergkast legplanken op een verschillende hoogte. Zo konden ook de stofzuiger, strijkplank en bezems praktisch opgeborgen worden.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van opbergkasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een ruime berging met maatkasten tot opbergkasten in de woonkamer. DM-Line realiseert de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken onze interieuradviseurs heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Zo wordt jouw opbergkast een uniek meubelstuk dat bestaat uit hoogwaardige materialen en geniet jij elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Jouw interieurdromen waarmaken

Een goede opbergkast, da’s niet zomaar opbergruimte. DM-Line maakt op maat gemaakte kasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Kan je niet wachten om zelf een praktische berging samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!