Modern bureau met opbergkasten

Voor deze woning werkten we een modern ontwerp uit voor een praktische bureaukast. Om een strakke zwart-witlook te creëren, werd er gekozen voor een wit ladeblok en een contrasterend zwart werkblad en wandrek.

Daarnaast plaatsten we ook kamerhoge kolomkasten voor nog meer opbergruimte. Deze kasten werden voorzien van een push-top-open systeem voor een extra strak design.

Een werkplek voor iedereen

Als sinds 1993 maakt DM-Line bureaukasten op maat voor jouw woning. En dat doen we dag in dag uit met passie en enthousiasme. Van een stijlvol maar praktisch bureau met opbergkasten tot een thuiswerkplek verstopt in een kastenwand. Wij maken werkplekken op jouw maat. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke en duurzame materialen en geniet je elke werkdag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een thuiswerkplek moet duurzaam en betaalbaar zijn. Daarom zetten we al jaren in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens jouw bureau geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft jouw werkplek gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een bureau zoals jij het wilt

Een modern bureau met opbergkasten bied je een perfecte oplossing als opbergruimte voor al jouw papierwaren, boeken en nog zo veel meer. Bij onze bureaukasten op maat deel je jouw kast in zoals jij het wil. Ook de afwerking gebeurt volledig volgens jouw stijlwensen. Zo kan je kiezen voor gewone kastdeuren, maar heb je ook de mogelijkheid om het unieker te maken. Dit kan door gebruik te maken van een push-to-open systeem, schuifdeuren of enkele opbergvakken open te laten. Kom gerust langs in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs begeleiden je graag bij het ontwerpen van jouw unieke thuiswerkplek.