Moderne bureau met eiken toets

Een thuiswerkplek die rust uitstraalt. Het was een absolute must in het moderne nieuwbouwappartement van deze klanten. Zo kwam het ontwerp voor deze op maat gemaakte bureau tot stand.
De klanten kozen voor lage gesloten bureaukasten in witte poederlak. De poederlak afwerking zorgt ervoor dat de opbergkasten erg kras- en kleurvast zijn én zorgt voor mooie naadloze details.
Boven de opbergkasten werden twee horizontale zwevende leggers geplaatst, in eiken fineer. De fineer kleurden we naar de tinten van de keramische parkettegels in het appartement. Ook het bureaublad vervaardigden we uit deze eiken fineer. Het blad, dat uit één stuk – in verstek – is gemaakt, loopt door op de bureaukast.
Door de keuze voor witte kasten en een eiken fineer in de tinten van de vloer vormen de bureaukasten, leggers en het bureaublad een harmonieus geheel.

Bureaukasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van bureaukasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een harmonieuze thuiswerkplek tot boekenkasten en bureaukasten. We helpen je bij DM-Line met de werkplek waar je al zo lang van droomt. Dit doen we steeds met oog voor creativiteit en duurzaamheid. Zo krijg jij een unieke home office die jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een bureaukast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Ook in jouw woning?

Wil je graag ook bureaukasten op jouw maat aanschaffen voor jouw thuiswerkplek? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!