Master bedroom met inloopdressing

Deze ruime master bedroom met inloopdressing verdeelden we door middel van kasten onder in een dressing en een slaapgedeelte. Aan de achterzijde van de dressingkasten  werd een hoofdeinde met extra opbergruimte voorzien voor het bed. In het hoofdeinde werden stopcontacten en schakelaars ingebouwd zodat de klant vanuit bed de mogelijkheid heeft om de lampen te bedienen of de gsm op te laden.

Er werd gekozen voor een combinatie van witte poederlak maatkasten, met fingerproof zwarte details. In de dressing zijn de draaideuren afgewerkt met ingefreesde greep. Voor het hoofdeinde werd gekozen voor greeploze push-to open draaideuren. In de dressingkasten werd led-verlichting ingebouwd zodat de bewoners eenvoudig een outfit kunnen samenstellen.

Een kwalitatieve inloopdressing

Iedereen moet de kans krijgen om een dressing op maat te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een dressing van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer duurzaam. Eens de slaapkamerkast of dressing geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een kast die multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of kies jij ook voor een een master bedroom met inloopdressing? Samen bekijken we de mogelijkheden die je slaapkamer biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw slaapkamer.