Maatkast onder trap in woonkamer

In deze nieuwbouwwoning in Vilvoorde plaatsten we een stijlvolle maatkast onder de trap van de woonkamer. Voor de indeling werd gekozen voor een combinatie van open legplanken en gesloten kastjes. De open legplanken zijn perfect om de ruimte gezellig aan te kleden en de gesloten kasten zorgen dan weer voor veel opbergruimte. Hier gaat geen enkel plekje ‘verloren’. De lades en draaideuren werden afgewerkt met push-to-open systeem, aan de zijkanten van de kast zorgen maatpanelen ervoor dat de wand één geheel vormt.

Waarom met DM-Line samenwerken?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw interieur. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een maatkast onder de trap tot ruime boekenkasten en slaapkamerkasten onder een schuine wand. DM-Line maakt de maatkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek stuk dat bestaat uit duurzame materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast, da’s niet zomaar een opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen onder een trap of schuine wand? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Een maatkast onder jouw trap

Wil je zelf ook graag extra opbergruimte onder jouw trap of schuine wand? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!