Lage tv-kast op maat

Voor deze klanten realiseerden we een lage tv-kast op maat. Het tv-meubel moest voldoende opbergruimte bieden om kabels en dergelijke weg te steken én wat spulletjes uit het zicht op te bergen. Toch kozen de klanten bewust voor een laag model om de woonkamer niet te vol te laten ogen.

Er werd gekozen voor een Grafietzwarte uitvoering (DM23) met draaideuren in individuals black om wat contrast te brengen in de leefruimte. Een geslaagd resultaat in al zijn eenvoud.

Een tv-kast op maat voor elke living

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar woonkamerkasten op maat. Van lage tv-kasten tot een maatkast in de living met geïntegreerde boekenkast of bureau. Elk onderdeel wordt 100% op maat gemaakt in onze eigen productie. Zo krijg jij als eindresultaat een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

We zijn ervan overtuigd dat een tv-kast op maat betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, geplaatst door onze eigen vakmannen. Want eens jouw tv-kast op maat afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven.

Een sfeervolle leefruimte

Dankzij ons praktische maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een lage tv-kast op maat in jouw living? Of kies je liever voor een open kastenwand in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je leefruimte biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woonkamer. Droom je ook van een tv-meubel op maat in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!