Kledingkasten in slaapkamer

Deze master bedroom werd voorzien van een praktische, kamershoge kastenwand op maat. In de kleerkast werden zowel legvlakken als garderobestangen voorzien zodat de bewoners hun kleren enerzijds kunnen stapelen of anderzijds kunnen ophangen.

Daarnaast werd in de ruimte ook een ruime commodekast voorzien. Deze kast bestaat uit zes praktische lades en biedt voldoende opbergruimte om ondergoed, accessoires etc op te bergen.

Beide maatkasten werden in wit uitgevoerd en zijn greeploos voorzien voor een extra strak resultaat.

Een kwalitatieve inloopdressing

Iedereen moet de kans krijgen om een dressing op maat te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een dressing van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer duurzaam. Eens de slaapkamerkast of dressing geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een kast die multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of kies jij ook voor een een master bedroom met inloopdressing? Samen bekijken we de mogelijkheden die je slaapkamer biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw slaapkamer.