Contrasterend tv-meubel in mat zwart

Een tv-meubel in alle eenvoud, maar met toch wat pit. Dat was de wens van deze klanten voor hun tv-hoek in de leefruimte. Ze kozen uiteindelijk voor een  contrasterend tv-meubel, uitgevoerd in fingerproof mat zwart. Om het eindresultaat strak te houden, kozen ze voor greeploze draaideuren met push-to-open systeem. Het zwart contrasteert goed met de witte muren en sluit mooi aan op de zwarte televisie.

Het tv-meubel waar jij van droomt

DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en enthousiasme. Van zwevende tv-meubels tot een tv-meubel met geïntegreerde boekenkast. Wij maken kasten op jouw maat. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Een tv-meubel moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom zetten we al jaren in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt tv-meubels op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens het zwevend tv-meubel geplaatst is, gaat deze jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft het tv-meubel gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een eyecatcher voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een contrasterend tv-meubel in mat zwart? Of kies jij voor een open kastenwand in woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woonkamer. Droom je ook van een tv-meubel op maat in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je maar al te graag verder bij het samenstellen van een kast op maat.