Compacte inloopdressing in het Sundae-huis

We plaatsten een praktische, compacte inloopdressing in het Sundae-huis. Er werd gekozen voor een donkere decor die warmte brengt in de ruimte en een mooi contrast creëert met de terrazo vloer van Floorify.

De dressing werd voorzien van voldoende legvlakken, enkele lades en hangroedes. Op deze manier krijgt de garderobe van de toekomstige bewoners zeker een plekje. Om de dressing een extra touch te geven, werd bovenaan LED-verlichting ingewerkt. Niet enkel praktisch, maar ook gewoon mooi om naar te kijken!

Jouw garderobe verdient een inloopdressing

Een mooie garderobe vraagt om een praktische dressing op maat. Heb je nog wat extra ruimte beschikbaar in jouw woning? Dan is een inloopdressing een aanrader. Ook in een kleine ruimte kan je met een compacte inloopdressing al heel wat realiseren. DM-Line helpt je om jouw compacte inloopdressing zo in te richten dat je voldoende legruimte, hangruimte en lades hebt om jouw garderobe op te bergen. Denk trouwens zeker ook even na welke accessoires je graag in jouw dressing verwerkt ziet. Van een schoenenrekje tot een broekenhouder of een grote spiegel:  we zetten 8 praktische accessoires voor jouw droomdressing op een rijtje op onze blog.

Droom jij ook van een dressing?

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een praktische inloopdressing. Daarom maakt DM-Line al meer dan 25 jaar dressings op maat tegen een betaalbare prijs. Daarbij zetten we hoog in op kwaliteit. Investeren in een inloopdressing van DM-Line hoeft daarom ook maar een keer. Eens de garderobekast of dressing geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitstraling, blijft jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol. Samen bekijken we de mogelijkheden die je woning biedt en brainstormen we over jouw interieurstijl. Zo krijg jij er gegarandeerd een zee aan opbergruimte bij voor jouw kleren. Maak snel een afspraak in één van onze showrooms en maak werk van jouw droomdressing!