Project omschrijving

Compacte halkast in appartement

Thuiskomen is des te fijner als je een mooie halkast hebt waar je al jouw jassen en schoenen kwijt kan. Ook in een appartement!

Voor deze klant maakten we een compacte halkast in hun nieuwbouwappartement. Er werd gekozen voor greeploze draaideuren, in gepoederlakt wit. Deze materiaalkeuze zorgt voor een luxueuze uitstraling.

In de kast werden leggers, lades en hangroedes voorzien. Zo kunnen de bewoonster vlot hun spullen kwijt wanneer ze hun woning betreden.

Kasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we nog steeds met passie en liefde voor het vak. Van een kastenwand in de slaapkamer tot een op maat gemaakt tv-meubel of inbouwkasten. Bij DM-Line helpen we je met de maatkasten waar je al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek meubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een kast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Ook in jouw woning?

Wil je graag ook maatkasten aanschaffen voor jouw interieur? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Twijfel niet en laat van je horen!