Bureau met landelijke maatkasten

In deze landelijke woning in Lokeren kozen de bewoners voor de inrichting van de tienerkamers voor een op maat gemaakt bureau met landelijke maatkasten.

Achter het bureaugedeelte werd de kast lager gemaakt zodat het geheel geen ‘zware’ indruk geeft. Het eiken bureaublad in verstek is eveneens op maat en komt precies gelijk met de lagere kasten. In het bureaublad plaatsten we een kabeldoorvoer zodat alles netjes weggestopt wordt. Onder het bureaublad werd een open kastgedeelte voorzien zodat de printer gemakkelijk toegankelijk is.

Maatwerk voor de tienerkamer

Een tienerkamer dient niet enkel om te slapen, maar evengoed om te relaxen met vrienden, huiswerk te maken en gewoon wat rond te hangen. Daarom denk je best goed na over hoe je de tienerkamer inricht. Maatwerk brengt de ideale oplossing, omdat je dan op een beperkte ruimte verschillende invullingen kan voorzien. Zo combineer je moeiteloos voldoende opbergruimte met een bureau en een kleerkast op maat. Hoe je aan de slag gaat om tot de ideale tienerkamer te komen? Onze interieuradviseur legt je in onze blog uit hoe je de ideale tienerkamer inricht.

De perfecte bureau op maat

Wil je dat jouw zoon- of dochterlief goede punten haalt op school? Natuurlijk! Geef jouw flinke student daarom een perfecte werkplek. Eentje met voldoende opbergkasten om boeken en schoolgerief op te bergen en voldoende plek om een laptop en wat spulletjes op te plaatsen. Bij DM-Line maken we bureau’s volledig op maat zodat ze helemaal aangepast zijn aan de noden van jouw kind. Dankzij onze jarenlange ervaring mag jij op je beide oren slapen dat het resultaat geslaagd zal zijn. En je krijgt bovendien 10 jaar garantie op het eindresultaat. Ben je overtuigd van de voordelen van maatwerk in de tienerkamer en wil je graag zelf aan de slag? Neem contact op met ons of spring eens binnen in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!