Bureau met schuifdeuren

Voor de bewoners van dit appartement toverden we één van de slaapkamers om tot bureau, voorzien van maatkast met schuifdeuren.
De bureaukast met schuifdeuren werd uitgevoerd in Alpine wit (DM25). De schuifdeuren zelf bestaan uit een Infinity aluminium profiel met een vulling van extra wit glas. Door met schuifdeuren te werken gaat geen kostbare ruimte verloren in de compacte bureaukamer.
Naast de bureaukast is een bureautafel op maat voorzien, uitgevoerd in onze Graphite decor (DM21). Boven de bureautafel zijn nog enkele zwevende opbergkasten voorzien, eveneens in de Graphite decor. Onderaan deze kasten is ingefreesde LED-verlichting voorzien zodat er voldoende licht is om efficiënt te kunnen werken.

Jouw bureau op maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van bureaukasten op maat van jouw woning. En dat doen we dag in dag uit met passie en liefde voor het vak. Van een verborgen thuiswerkplek in de woonkamer tot kamershoge bureaukasten op maat: de interieuradviseurs van DM-Line helpen je met een thuiswerkplek waar jij productief aan de slag kan. Dit doen we steeds met oog voor kwaliteit en creativiteit. Zo krijg jij een unieke home office waar je nog jarenlang plezier zal aan beleven.

Thuiswerkplek volgens jouw smaak

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een bureaukast met schuifdeuren of ga je toch eerder voor draaideuren? Eender welke indeling of materialen je voor ogen hebt, onze interieuradviseurs staan klaar om je verder te helpen. Twijfel niet langer en maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. We zetten de koffie alvast voor je klaar!