Boekenkast met bureau

In deze bureauruimte plaatsten we een extra hoge boekenkast, om plaats te bieden aan een grote boekencollectie. Door bij de indeling af te wisselen in breedte, lengte en diepte zorgden we voor een uniek en spannend ontwerp. Daarnaast voorzagen we in de boekenkast enkele decoratieve nissen in dezelfde kleur als het werkblad van het bureau. Zo krijgt een geheel een heel huiselijke look.

Boekenkast op jouw maat

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Denk maar aan een leuke thuiswerkplek met een op maat gemaakte boekenkast met bureau. Bij het maken van jouw maatkasten schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en kwaliteit. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

DM-Line maakt boekenkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je een boekenkast kunnen plaatsen in een ruimte met een hoge plafond, speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Wij maken de maatkasten waar jij van droomt.

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakte boekenkast met bureau van DM-Line hoeft maar een keer. Eens jouw boekenkast met bureau geplaatst is, gaat die jaren mee. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, ben je er ook zeker van dat jouw bureau gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte thuiswerkplek samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat.