Basaltgrijze dressing met eiland

Door de jaren heen verzamel je heel wat schoenen, jassen en kledij in het algemeen. Voldoende ruimte om ze op te bergen is dan ook meer dan welkom. Alhoewel een of meerdere losstaande kasten zeker kunnen volstaan, is het soms toch handiger om opbergruimte te hebben die volledig is afgestemd op jouw garderobe. Daarom koos dit gezin voor een dressing op maat van DM-Line.

De opstelling van de dressing bestaat uit basaltgrijze draaideurkasten afgewerkt met fijne, moderne chromen greepjes. De kastruimte is kamerhoog en is binnenin voorzien van een praktische indeling met onder andere leggers en enkele chromen garderobestangen voor jurken, hemden of blazers. In het midden van de ruimte staat een eiland voorzien van terrazwarte lades. Een ideale plaats om kleren op te vouwen, een outfit samen te stellen of juwelen te etaleren.

Een dressing op jouw maat

Droom je van een ruime, luxueuze dressing aanpalend aan je slaapkamer? Of kijk je eerder uit naar een compacte, minimalistische kleerkast? Bij DM-Line laten we jouw wensen werkelijkheid worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van maatkasten, mag je er zeker van zijn dat het eindresultaat mooi en kwalitatief is. Zo geniet je jaren onbezorgd van jouw aankoop.

Vertrouw op ons vakmanschap

Een op maat gemaakte dressing of kledingkast biedt je heel wat mogelijkheden. Heb je al een idee voor ogen? Leg het dan zeker voor aan een van onze interieurexperten. Nog geen idee wat je precies wil? Ook dat is geen enkel probleem. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die volledig past binnen je stijl, budget én woning. Meer weten? Kom langs in een van onze showrooms of maak een afspraak en laat je inspireren.