Wie op zoek is naar vestiairekasten, kan best een efficiënte, plaats besparende én esthetische oplossing kiezen. Dankzij de vestiairekasten op maat van DM-Line kies je niet alleen voor een functionele kast, maar ook voor een maatkast die qua uitstraling ook een meerwaarde biedt aan je woning.

Architect

Functioneel ontwerp

Een inkomhal moet niet alleen mooi maar ook praktisch zijn. Daarom hebben we voldoende opbergruimte nodig. In een grote inkomhal kan je bijvoorbeeld een vestiairekast zetten om de jassen van jou en je gezinsleden en die van je gasten in op te bergen. Daarnaast kan je de kastindeling van een vestiairekast op maat ook aanpassen om eveneens te dienen als schoenenkast. Zo heb je meteen al jouw schoenen bij de hand als je de deur uit gaat. Het oogt ook veel ordelijker dan een berg schoenen die de doorgang versperren.

Kwaliteit en esthetiek gaan hand in hand

De vestiairekasten van DM-Line worden niet alleen op je beschikbare ruimte en de gewenste indeling afgestemd. Ook zorgen we er steeds voor dat het geheel past in je interieur. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen kan je zeker en vast een vestiairekast op maat laten maken die helemaal aan je wensen beantwoordt. Bovendien mag je rekenen op een hoogstaand kwalitatieve kast. Om onze maatkasten te produceren kiezen we immers enkel de beste materialen. Hieronder kan je alvast enkele redenen lezen waarom onze vestiairekasten op maat zo duurzaam zijn.

Vestiairekast Schoenenkast Op Maat

Probleemloos openen en sluiten


Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben een ingebouwde rem, standaard. Ook de vestiairedeuren beschikken steeds over een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem. 

Sterk en stevig
 

Het plaatmateriaal van onze binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je inloopkast. 

Hoogstaande afwerking


Ook de onzichtbare delen van de inloopkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.

  

Precisie schrijnwerker

10 jaar garantie voor je vestiairekast

Omdat we zo overtuigd zijn dat de combinatie van kwaliteitsmaterialen, een vakkundige fabricage en plaatsing volgens de regels van de kunst ervoor zorgen dat je jarenlang kan genieten van je vestiairekast op maat geniet je van 10 jaar garantie.

Wens je vestiairekasten op maat te laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan