Als je op zoek bent naar slaapkamerkasten, kan je best een efficiënte en plaats besparende oplossing kiezen. De slaapkamerkasten mét schuifdeuren van DM-Line zorgen er alvast voor dat je geen plaats verliest bij het openen van de deuren.

Schuifdeurkasten in allerhande stijlen

De schuifdeurkasten voor slaapkamers kunnen in verschillende stijlen gemaakt worden. DM-Line heeft een tiental verschillende types schuifdeuren. De meeste van onze schuifdeuren zijn afgewerkt met aluminium en kunnen voorzien worden in plaatmateriaal, lakglas, spiegel en helder of mat glas. Daarnaast heb je ook landelijke schuifdeuren waarbij er verschillende modellen verkrijgbaar zijn.
Kies je voor een strakke elegante schuifdeurwand of ben je meer te vinden voor een landelijke schuifdeurkast? De keuze is aan jou.

 

Stel de slaapkamerkast van je dromen samen

Om de slaapkamerkast van je dromen te maken, zorgen we ervoor dat we weten welke spullen je wenst op te bergen en hoe je deze graag opbergt. Zo kan je broeken bijvoorbeeld opgeplooid stapelen, maar kan je deze eveneens dubbelgevouwen ophangen op een kapstok of broekenhouder. We maken dan een plan op zodat de kastindeling perfect aan jouw verwachtingen voldoet en er geen plekje onbenut blijft. Dan bekijken we samen de stijl van je woning en zoeken we naar de beste combinatie. We dromen natuurlijk graag met je mee, maar kiezen doe je uiteraard zelf.

 

Showroom Dmline

Hoe maken we jouw slaapkamerkast?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaven we bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.
Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.
Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing.
Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt.

 

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan