Wie op zoek is naar slaapkamerkasten, kan best een efficiënte en plaats besparende oplossing kiezen. Met een slaapkamerkast van DM-Line kies je niet alleen voor een functionele kast, maar ook voor een slaapkamerkast op maat die esthetisch ook een meerwaarde biedt aan je slaapkamer.

Koppel Bij Verkoop (large)

Functioneel ontwerp

De slaapkamerkasten van DM-Line bieden je heel wat plek om al uw spullen mooi en overzichtelijk te bewaren. En dat is onmisbaar, want je hebt wel wat ruimte nodig om al je kledij, lakens, juwelen, enz. mooi op te bergen. Bovendien kan je de kastindeling volledig laten maken zodat er geen enkel plekje onbenut blijft.

Kwaliteit en esthetiek gaan hand in hand

Onze slaapkamerkasten worden niet alleen op je beschikbare ruimte en de gewenste indeling afgestemd. Ook zorgen we er steeds voor dat het geheel past in je interieur. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen kan je zeker en vast de slaapkamerkast op maat van je dromen laten maken. Bovendien ben je zeker van een hoogstaand kwalitatieve slaapkamerkast. Voor onze maatkasten te produceren kiezen we immers enkel de beste materialen. Nog niet overtuigd? Lees hieronder alvast enkele redenen waarom onze slaapkamerkasten op maat zo duurzaam zijn.

Kast op maat met Infinity schuifdeuren

Probleemloos openen en sluiten


Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben een ingebouwde rem, standaard. Ook de draaideuren beschikken steeds over een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem. 

Sterk en stevig
 

Het plaatmateriaal van onze binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je inloopkast.

Hoogstaande afwerking


Ook de onzichtbare delen van de inloopkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.

  

Architect

10 jaar garantie voor je slaapkamerkasten

Omdat we zo overtuigd zijn dat de combinatie van kwaliteitsmaterialen, een vakkundige fabricage en plaatsing volgens de regels van de kunst ervoor zorgen dat je jarenlang kan genieten van je slaapkamerkast op maat. Je geniet van 10 jaar garantie. 

Ontdek hier hoe de slaapkamerkasten groeien van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. 

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte