Scheidingswand

Schuifwanden als blikvanger in de kamer

Schuifwanden behoren tot de belangrijkste structurerende interieurelementen in een kamer. Ze delen de ruimte op en zorgen voor de nodige privacy. Als je het wenst kan je ze openzetten en krijg je meteen een open gevoel in de ruimte.

Een schuifwand biedt eindeloze mogelijkheden om een kamer in te delen of een achterliggende kast te verbergen. Onze schuifwanden zijn uiterst functioneel voor keukens, inkomhallen, livings, slaapkamers of wasplaatsen,…

Wij maken schuifwanden in elk gewenst materiaal: met glas, in spiegel, afgewerkt met lakglas,… We zorgen ervoor dat de schuifwand perfect in je interieur past.

Schuifwanden zoals jij ze graag ziet

Wij creëren de schuifwanden die jij graag ziet. Je geniet een absolute vrijheid op vlak van gewenste kleuren, materialen als de finale afwerking.

Qua stijlen kennen wij amper beperkingen. Hou jij van strak en modern of mag het eerder landelijk? Alles kan.   

Schuifwanden voor het leven

Voor belangrijke interieurelementen is het van essentieel belang dat je kiest voor topkwaliteit. De geïnstalleerde schuifwanden moeten zeer lang meegaan, ook met intensief gebruik. DM-Line werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal. Een perfecte plaatsing doet de rest. Je geniet van tien jaar garantie op de geplaatste schuifwand.

Hoe komt jouw schuifwand tot stand?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je volledig tevreden bent. Heb je een foto of eigen schets? Neem het mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een schuifwand uit die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D ontwerp krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt.  

Architect

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is gratis en vrijblijvend.

Gratis offerte