Onze schuifdeursystemen combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met esthetiek, aangepast aan je persoonlijke voorkeur. De schuifdeursystemen van DM‑Line lenen zich zowel tot toepassingen in de woon- als werkomgeving.

Dankzij de ruime keuze uit profielen en materialen kan een schuifdeursysteem op maat gecreëerd worden dat zowel esthetisch als functioneel een meerwaarde biedt aan je woning.

Kast op maat met Infinity schuifdeuren

Schuifdeursystemen in allerhande stijlen

De schuifdeursystemen van DM-Line bieden je eindeloze mogelijkheden om flexibel ruimtes in te delen of om maatkasten af te sluiten. Kies je voor een strakke elegante schuifdeurwand of ben je meer te vinden voor een landelijk schuifdeursysteem? De keuze is aan jou.

Hoe komen de schuifdeursystemen tot stand?

Elk plan is anders en elk eindresultaat is uniek. Bij de start van elk project luisteren we naar jouw ideeën en verwachtingen. Breng je plan, foto’s en zoveel mogelijk informatie mee naar je interieurspecialist. Volledig passend binnen jouw budget en volgens jouw wensen werkt deze een uniek ontwerp uit voor jouw schuifdeursysteem op maat.

Dankzij een 3D-ontwerp, met bijhorende offerte, krijg je meteen een beeld van hoe het schuifdeursysteem er bij jou zal uitzien. Na het afronden van het ontwerp en jouw goedkeuring volgen de opmetingen en start de fabricage. De plaatsing door onze vakmensen of door jouw lokale vakman is de finale stap voor jouw schuifdeursysteem op maat.

Precisie schrijnwerker

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan