Home office

Waar heb je een schuifdeurkast nodig?

DM-Line maakt schuifdeurkasten op maat om in alle mogelijke ruimtes te plaatsen. Van de inkomhal, de woonkamer, de keuken tot de berging, de wasplaats,… Elke schuifdeurkast is 100% maatwerk, dit is dan ook de reden waarom ze volledig toepasbaar zijn in elke mogelijke ruimte.

Schuifdeurkasten op maat voor ieders budget

Voor elke ruimte bieden wij je een passende kast, aansluitend bij je budget. Een eenvoudige schuifdeurkast in de garage heeft uiteraard een andere uitstraling nodig dan een maatkast in je inkomhal. Maar ongeacht welk type schuifdeurkast je bij ons laat maken, je mag rekenen op een kwalitatieve kast op maat.

Kwaliteitsgarantie als deel van onze filosofie 

We geloven dat je een schuifdeurkast op maat koopt voor het leven. Vanuit het idee dat je aankoop van een maatkast een investering is vertrekt ons kwaliteitsverhaal. Wij zijn een Belgische fabrikant die zich onderscheidt door hoogwaardige materialen en een vakkundige fabricage. Onze concept stores en de streng geselecteerde lokale partnerbedrijven staan in voor de deskundige opmeting en plaatsing van onze op maat gemaakte wandkasten.

Welkom in een concept store of bij je lokale vakman 

DM-Line heeft enkele concept stores waar alles van A tot Z uitgewerkt wordt. Woon je te ver, dan verwijzen we je door naar een lokale interieurspecialist. Samen met jou wordt een uitgekiend ontwerp gemaakt, vervolgens maken we je schuifdeurkast op maat. Onze interieurspecialisten en partners zorgen er steeds voor dat alles prima verloopt, van de deskundige opmeting tot de perfect afgewerkte plaatsing.   

Wens je een ontwerp voor je schuifdeurkast op maat? Contacteer ons.

Showroom Dmline

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan