DM-Line maakt schuifdeuren helemaal op maat die in alle mogelijke kamers geplaatst kunnen worden. Dit zowel voor in je woning als voor in je bedrijf. Aangezien elke schuifdeur die we produceren 100% maatwerk is, zijn er heel wat verschillende mogelijkheden. 

Scheidingswand

Waarmee hou je best rekening bij het vergelijken van prijzen? 

Bij de interieurspecialisten waarmee we samenwerken lichten de adviseurs graag toe welke mogelijkheden er zijn om je interieur aan te kleden met een DM-Line schuifdeur. Voor onze schuifdeuren kiezen wij – net zoals voor onze maatkasten – steeds voor kwalitatieve materialen. Ga eens langs bij een van onze verdeelpunten, je kan er vrijblijvend advies vragen voor jouw persoonlijke situatie. Neem altijd een plattegrond en eventueel enkele (digitale) foto’s mee van de ruimte. Zo kan je heel gericht advies krijgen.

 

Welke prijzen hanteren jullie voor schuifdeuren? 

De prijzen van onze schuifdeuren variëren naargelang de afmetingen, het aantal deuren en de materiaalkeuze. Voor een kast af te sluiten, of als scheidingswand kan je bijvoorbeeld voor een breedte van 3 meter zowel kiezen voor 2, 3 of zelfs 4 schuifdeuren. Alles hangt af van de toepassing. Over het algemeen geldt hierbij dat 2 van de breedste schuifdeuren budgetvriendelijker zijn om te installeren dan wanneer je kiest voor 4 smalle schuifdeuren. Dit komt doordat de deuren telkens volledig rondom afgewerkt worden en voorzien worden om ‘zelfstandig’ te kunnen glijden. Lees hieronder eerst even waarin de verschillen zitten tussen de verschillende schuifdeuren.

Architect
Opbergkast

Wat maakt de ene schuifdeur duurder dan de andere? 

DM-Line heeft een tiental verschillende types schuifdeuren. De meeste van onze schuifdeuren zijn afgewerkt met aluminium. Deze afwerking dient om de deur te openen (als handgreep) en voor de rails waarop de schuifdeur glijdt. In deze aluminium afwerking hebben we dan de keuze uit profielen met alu kleur, brons kleur, wit en zwart gelakt of overtrokken met een houten fineerlaag. Alu kleur is de goedkoopste oplossing, de fineer overtrokken variant is het duurst.
In de schuifdeuren met alu profielen kan je verder kiezen uit plaatmateriaal (effen kleuren of houtdecors), lakglas, spiegel en helder of mat glas. 


Naast de schuifdeuren die een aluminium kader hebben, kan je ook kiezen voor zogenaamde cottage schuifdeuren. Dit zijn schuifdeuren met een MDF ondergrond, afgewerkt met een folie. Hierin zijn er diverse modellen verkrijgbaar; gaande van verticale V-groeven tot kaderdeuren. Dit zijn allen keuzes die een impact hebben op de prijs.

 

Hieronder overlopen we enkele mogelijkheden met richtprijzen.

  • Schuifdeuren met aluminium profielen en afwerking in decor (spaanderplaat + melamine) : tussen 500€ - 600€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.
  • Schuifdeuren met aluminium profielen en afwerking in spiegel : tussen 600€ - 700€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.
  • Schuifdeuren met aluminium profielen en afwerking in lakglas : tussen 700€ - 800€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.
  • Schuifdeuren met aluminium profielen en afwerking in helder glas : tussen 800€ - 900€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.
  • Schuifdeuren met aluminium profielen en afwerking in opaline glas : tussen 800€ - 900€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.
  • Schuifdeuren zonder aluminium profielen in MDF (onderlaag) en afwerking in folie : tussen 700€ - 800€ per lopende meter, deze prijs is exclusief BTW en exclusief plaatsing.

 

 

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan