DM-Line maakt schuifdeuren op maat die zowel als scheidingswand kunnen dienen als om een kast op maat af te werken. Elke schuifdeur wordt volledig op maat geproduceerd. We kunnen zowel hangende schuifdeuren maken waarbij geen vloerrail te zien is, ofwel bodemrollende schuifdeuren voorzien. Dit afhankelijk van de mogelijkheid om de bovenrail te bevestigen aan het plafond of aan de muur.

Waar heb je een schuifdeur nodig?

DM-Line maakt schuifdeuren op maat om in alle mogelijke ruimtes te plaatsen. Van de inkomhal, de woonkamer, de keuken tot de berging, de wasplaats,… Elke schuifdeur is 100% maatwerk, dit is dan ook de reden waarom ze volledig toepasbaar zijn in elke mogelijke ruimte.

Schuifdeur als scheidingswand

Je kan onze schuifdeuren zowel gebruiken om een kast af te sluiten, als om een indeling te maken tussen twee kamers. Zo worden er bijvoorbeeld veel scheidingswanden geplaatst tussen de dressing en de slaapkamer. Ook bij een open keuken kan een scheidingswand handig zijn om vanuit de living het zicht op de opstapeling van vaat te beperken. Wil je toch een open ruimte creëren dan zet je de schuifdeuren gewoon terug open.

Scheidingswand naar vergaderzaal

Schuifdeuren op maat zoals jij ze graag ziet

Wij maken schuifdeuren die jij graag ziet. Op vlak van kleuren, materialen als de finale afwerking heb je tal van mogelijkheden. Zoek je een schuifdeur voor in een modern interieur of eerder landelijk? Alles kan, je moet enkel nog kiezen.

Hoe maken we jouw schuifdeur op maat?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan ? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt. 

Schrijnwerker

Schuifdeuren op maat laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan