Scheidingswand met inloopdressing

Bespaar plaats met schuifdeuren in een wand

Met een schuifdeur kan je een kamer ook afsluiten. Het voordeel tegenover een klassieke draaideur is dat je geen zwaairuimte nodig hebt om de deur te openen en je zo plaats bespaart. Dit kan bijvoorbeeld een perfecte oplossing bieden in een kleine gang. Bij DM-Line kunnen de schuifdeuren ook hangend gemonteerd worden, zodat je geen rail op de vloer ziet.

Waar heb je een schuifdeur nodig?

DM-Line maakt schuifdeuren op maat om in alle mogelijke ruimtes te plaatsen. Van de inkomhal, de woonkamer, de keuken tot de berging, de wasplaats,… Elke schuifdeur is 100% maatwerk, dit is dan ook de reden waarom ze volledig toepasbaar zijn in elke mogelijke ruimte. Onze schuifdeursystemen combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met esthetiek, aangepast aan je persoonlijke voorkeur. De schuifdeursystemen van DM-Line lenen zich zowel tot toepassingen in de woon- als werkomgeving.

Veelzijdig en elegant ontwerp

Onze schuifdeuren combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met esthetiek, waarbij alles aangepast wordt aan je persoonlijke voorkeur. De schuifdeursystemen van
DM-Line lenen zich zowel tot toepassingen in de woon- als werkomgeving. Glazen schuifdeuren zorgen voor extra lichtinval, gematteerde schuifdeuren of deuren met lakglas zorgen voor meer privacy.
De schuifdeuren van DM-Line bieden je eindeloze mogelijkheden om flexibel ruimtes in te delen of om maatkasten af te sluiten. Kies je voor een strakke elegante schuifdeurwand in glas of ben je meer te vinden voor een landelijk schuifdeursysteem? De keuze is aan jou.

 

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan