Een schuifdeur kan zowel dienen als scheidingswand als om een kast af te sluiten, als voorzetwand. Bij een specialist die schuifdeuren op maat maakt, heb je tal van mogelijkheden. Waarmee je best rekening houdt voor je een schuifdeur aankoopt, lees je hier.

Lakglas schuifdeuren

Waar heb je een schuifdeur nodig?

DM-Line maakt schuifdeuren op maat om in alle mogelijke ruimtes te plaatsen. Van de inkomhal, de woonkamer, de keuken tot de berging, de wasplaats,… Elke schuifdeur is 100% maatwerk, dit is dan ook de reden waarom ze volledig toepasbaar zijn in elke mogelijke ruimte. Afhankelijk van de plaats waar je een schuifdeur wenst te plaatsen, stellen we diverse types voor.

Schuifdeur als scheidingswand

Je kan enkele van onze schuifdeuren zowel gebruiken om een kast af te sluiten, als om een indeling te maken tussen twee kamers. Zo worden er bijvoorbeeld veel scheidingswanden geplaatst tussen de dressing en de slaapkamer. Ook bij een open keuken kan een scheidingswand handig zijn om vanuit de living het zicht op de opstapeling van vaat te beperken. Wil je toch een open ruimte creëren dan zet je de schuifdeuren gewoon terug open. Bij scheidingswanden kan je ook overwegen om te kiezen voor hangende schuifdeuren zodat je geen rails op de vloer ziet.

Schuifdeuren op maat zoals jij ze graag ziet

Wij maken schuifdeuren die jij graag ziet. Op vlak van kleuren, materialen als de finale afwerking heb je tal van mogelijkheden. Zoek je een schuifdeur voor in een modern interieur of eerder landelijk? Alles kan, je moet enkel nog kiezen.

Hoe maken we jouw schuifdeur op maat?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan ? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt. 

Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat. 

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt. 

 

Architect

Wil je een schuifdeur kopen?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan