Scheidingswand

Scheidingswanden als drager van je interieur

Scheidingswanden – al dan niet in combinatie met schuifdeuren - vormen de structurele dragers van je interieur. Je kan er naar hartenlust een ruimte mee indelen of zelfs volledig splitsen.

Een scheidingswand biedt jou de vrijheid om je kamers in te richten of in delen zoals jij het wilt. Scheidingswanden integreren zich perfect in elke ruimte: keuken, inkomhal, living, slaapkamers of wasplaats.

Naar materialengebruik kennen wij voor onze scheidingswanden geen beperkingen: helder glas, hout, lakglas, … Alles kan!  

Scheidingswanden à la carte

Naast de absolute functionele vrijheid voor onze scheidingswanden, bieden wij ook compleet maatwerk voor de stijl en afwerking. Dat geldt voor de kleurkeuzes, de afwerking als het materialengebruik.

Wij creëren een scheidingswand die perfect past in een landelijk interieur, maar ook modern of tijdloos behoort perfect tot de opties. 

Scheidingswanden met een lange levensduur

Onze scheidingswanden staan garant voor een zorgeloze lange levensduur. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsvolle materialen. Bovendien verzekeren we de lange levensduur door een correcte werkvoorbereiding en een perfecte plaatsing. Je krijgt tien jaar garantie op het geplaatste eindresultaat.  

Precisie schrijnwerker

Hoe realiseren wij je scheidingswand?

Elke scheidingswand start met het luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Breng daarom je plan en andere informatie mee tijdens je eerste bezoek aan je interieurspecialist.

Je krijgt een ontwerp op maat dat volledig aansluit bij jouw verwachtingen en past in je budget. Een 3D-beeld geeft je een perfect zicht de toekomstige scheidingswand.

Na het afronden van het ontwerp starten de opmetingen en de fabricage. De plaatsing en afwerking gebeurt door vakmensen die de puntjes op de "i" zetten.

Laat je inspireren

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte