Zowel in je privéwoning als op kantoor komen onze scheidingswanden tot zijn recht. Bij DM-Line kies je bovendien voor hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit. Alles is 100% maatwerk. Dat geldt zowel voor de afmetingen als de stijl.

Cvc 150522105357


Kies je voor een schuifdeur of een maatkast als scheidingswand?

Wens je een scheiding te maken dewelke je eenvoudig kan wegschuiven, dan is een schuifdeur uiteraard de beste oplossing. Wil je eerder een vaste scheidingswand die een ruimte onderverdeelt in meerdere zones en waarbij je extra opbergruimte krijgt, dan is een maatkast als scheidingswand meer aangewezen. 


Scheidingswanden à la carte

Of je nu kiest voor een maatkast of een schuifdeur als scheidingswand, bij DM-Line kan je dankzij de uitgebreide mogelijkheden steeds een ontwerp à la carte creëren. De maximale breedte voor één schuifdeur als scheidingswand is 1m60, maximale hoogte is 2m78. Voor een maatkast als scheidingswand kan je veel ruimer gaan, en je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken.

Kwaliteit als deel van onze filosofie

Onze scheidingswanden staan steeds garant voor duurzaamheid. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsvolle materialen. Bovendien verzekeren we de lange levensduur door een correcte werkvoorbereiding en een perfecte plaatsing. Je krijgt tien jaar garantie op het geplaatste eindresultaat. 

Hoe realiseren wij je scheidingswand?

Allereerst kan je terecht in een van onze concept stores of bij een van de gespecialiseerde interieurspecialisten die onze producten verdelen. Zij luisteren naar jouw plannen, wensen en verwachtingen. Daarom breng je best al een eerste plan met afmetingen, foto’s en andere informatie die kan helpen mee tijdens je eerste bezoek aan je interieurspecialist.

Samen met je interieurspecialist creëer je het perfecte plaatje, dit wordt volledig aangepast tot het volledig goed zit. Een 3D-beeld geeft je al een idee van jouw toekomstige scheidingswand. Na jouw goedkeuring komt iemand van het technisch team ter plaatse alle afmetingen nemen en starten wij de productie. De plaatsing van jouw scheidingswand wordt nadien tot in de puntjes verzorgd.

Showroom Dmline

Wil je een scheidingswand op maat kopen?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan