Als je op zoek gaat naar een kast om je woonkamer verder in te richten kom je vaak meubels tegen die je mooi vindt, maar die qua afmeting niet helemaal passen zoals je het wil. Een kast op maat is hier dan de beste oplossing. Met de living kasten op maat van DM-Line beslis je volledig zelf over het ontwerp, de stijl en de kleuren.

Hoe ziet jouw droomkast eruit? 

Vooraleer je een livingkast op maat laat maken, is het goed om even stil te staan bij de criteria waaraan jouw droomkast moet voldoen. Ben je op zoek naar een buffetkast om je servies in te etaleren met stevige legplanken en ingebouwde lades? Zoek je een verfijnde handgreep op de draaideuren of mag het greeploos? Of heb je eerder een strakke kastenwand in gedachten die opgaat in je interieur? Alles kan.


Combinaties mogelijk

In je living kan je perfect een televisiemeubel combineren met een boekenkast of een bureaukast. Bij elk ontwerp beginnen we vanaf nul, dankzij de talloze opties en mogelijkheden kies je een livingkast à la carte. Wij geloven niet in standaardmodules en bieden dan ook de vrijheid om te spelen met indelingen, stijl en buitenafmetingen. 

 

Koppel duimen omhoog

10 jaar garantie op je livingkast

Met het label van DM-Line op je livingkast ben je meteen zeker van een kwaliteitsgarantie van tien jaar. Wij geven onze klanten deze uitzonderlijk lange garantieperiode omdat we overtuigd zijn van de superieure kwaliteit en precieze afwerking door de plaatsers. De ingebouwde kasten van DM-Line koop je voor het leven. 

Enkele voorbeelden van de technische kwaliteiten waarmee wij het verschil maken bij de afwerking van onze inbouwkasten 

  • Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren, ladegeleiders en ander beslag werken we al meer dan tien jaar samen met BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Standaard voorzien we ladegeleiders van een demping, en draaideuren krijgen standaard een eenvoudig in te stellen rem.

  •  Sterk en stevig

Het plaatmateriaal voor de binnenzijde van je livingkast bevat 92% oersterk eikenhout. Onze legvlakken zijn met een standaarddikte van 25 mm veel steviger dan gebruikelijk. Met extra dikke en volledig ingeklemde rugwanden van 8 mm voorzien we de achterzijde van onze inbouwkasten van extra stevigheid. 

  • Hoogstaande afwerking

Alles wordt netjes afgewerkt en afgeboord, ook de onzichtbare delen van je inbouwkast.  

Wil je livingskasten op maat laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan