Met een kleerkast van DM-Line kies je niet alleen voor een functionele kast, maar ook voor een kast op maat die esthetisch ook een meerwaarde biedt aan je woning. Strak, modern of landelijk, alles is mogelijk. 

Functioneel ontwerp kleerkast op maat

De kleerkasten op maat van DM-Line bieden je heel wat plek om al uw spullen mooi en overzichtelijk te bewaren. En dat is onmisbaar, want je hebt wel wat ruimte nodig om je kledij, lakens, enz. op te bergen. Bovendien kan je de kastindeling volledig laten maken zodat er geen enkel plekje onbenut blijft. 

Welke diepte heb ik nodig voor mijn kleerkast?

Gezien alles 100% maatwerk is kan je bij ons ook de diepte volledig aanpassen aan de beschikbare plaats, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te bekijken wat je precies wil opbergen. Zo is een diepte van 60 cm nodig voor kledij op te hangen, bedlinnen op te bergen of je reiskoffers te stockeren. Opgeplooide kleding kan je perfect op een diepte van 41 cm stapelen. Alles hangt dus af van wat je wil opbergen. De interieurspecialisten waarmee we samenwerken geven je graag advies en zorgen ervoor dat jouw maatwerkkast precies past.

Inbouwkast

Kwaliteit en esthetiek gaan hand in hand

Onze kledingkasten op maat worden niet alleen op je beschikbare ruimte en de gewenste indeling afgestemd. Ook zorgen we er steeds voor dat het geheel past in je interieur. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen kan je zeker en vast de kleerkast op maat van je dromen laten maken. Bovendien ben je zeker van een hoogstaand kwalitatieve kleerkast. Voor onze maatkasten te produceren kiezen we immers enkel de beste materialen. Nog niet overtuigd? Lees hieronder alvast enkele redenen waarom onze slaapkamerkasten op maat zo duurzaam zijn. 

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren, ladegeleiders en ander beslag werken we al meer dan tien jaar samen met BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Standaard voorzien we ladegeleiders van een demping, en draaideuren krijgen standaard een eenvoudig in te stellen rem.   

Sterk en stevig

Het plaatmateriaal van onze binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je inloopkast. 

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van de inloopkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.

10 jaar garantie voor je opbergkast

Omdat we zo overtuigd zijn dat de combinatie van kwaliteitsmaterialen, een vakkundige fabricage en plaatsing volgens de regels van de kunst ervoor zorgen dat je jarenlang kan genieten van je kleerkast op maat geven we je met plezier 10 jaar garantie.

Koppel bij verkoop afsluiten

Wens je kleerkasten op maat te laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan