Slaapkamerkast op maat in uw favoriete stijl

MAAK EEN AFSPRAAK

Geef uw slaapkamerkast op maat vorm

Uw slaapkamer is een plaats om tot rust te komen. Dat lukt nog meer als er orde en netheid heerst.
Berg uw spullen daarom op in een slaapkamerkast op maat.
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Slaapkamerkast op maat met handige indeling

Vergeet gestapelde standaardmodules, uw slaapkamerkast op maat is 100 procent uniek. De buitenkant gaat perfect op in de beschikbare ruimte. En de binnenkant? Die deelt u in zoals u zelf wilt.

  • Ga voor een indeling die zich helemaal schikt naar úw garderobe. Hebt u graag veel legplanken? Verkiest u eerder lades? Of gaat uw voorkeur uit naar extra veel ruimte voor kleerhangers? .
  • Uw kast is helemaal af dankzij onze handige accessoires. Van een schoenrek tot een dassenhouder. Van een garderobelift tot een broekenrek.
Indeling van een dressing op maat

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal - Doe zo verder! Ondertussen zitten wij al met een nieuw "project" in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg.
Steven & Jolien Deschamp
Graag had ik even tijd genomen om jullie te bedanken voor de geleverde topservice. Zelden heb ik zo een goeie service meegemaakt. Alles liep gewoon vlekkeloos van A-Z. In het bijzonder wil ik Gregory bedanken voor de duidelijke info, ideeën en opvolging van het project. Topsales! Maar ook Johan en Aron voor de zeer vakkundige, professionele en vriendelijke service bij de levering en plaatsing van de kast. Topkerels! Ik voel sterk dat jullie een familiale bedrijfscultuur hebben. Ik denk dan ook dat zulke mensen goud waard zijn in het kunnen leveren van dergelijke service. Ik wens jullie verder veel succes met al het toekomstig maatwerk en zal zeker beroep doen op jullie bij mijn volgende project.
Vincent Derveaux
Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen. De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Nicole Vlasblom

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst. Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super!!!

Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad. Bedank ook jullie monteurs, geweldige werkers! Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon
Dag Gilles, Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze door jullie geplaatste dressing! Bij de eerste kennismaking met uw advies en tekening moesten we niet lang twijfelen. De keuze was snel gemaakt om bij DM-Line onze dressing te laten maken. De communicatie verliep vlot en spontaan zonder enige opdringerigheid. Je doet dat goed Gilles! Ook uw plaatsers doen hun werk tot in de puntjes! Wij zijn nogal kieskeurig op detailafwerking en dit is af!! Ook bij het opruimen hebben ze geen schrik om spontaan een stofzuiger in de handen te nemen. Altijd leuk voor de vrouw des huizes 😉 DM-Line is zeker een aanrader voor al wie op zoek is naar een kast op maat die betaalbaar en kwalitatief is. Eigenlijk 1 adres, DM-LINE! Bedankt! Mvg,
Eline & Tim

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen! Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!

Groetjes

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steffen,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze 'twijfelmomenten') én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn! We zien mekaar binnenkort nog wel. Het allerbeste toegewenst! Van harte,
Fam. De Meersseman - Santy

Dag Steffen.

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”. Ook een dikke pluim voor de mannen van de montage. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet

Beste Gregory,

I.v.m. de levering en plaatsing: Puik werk van vriendelijke vakmannen! Zorgzaam met materiaal, correcte plaatsing, netjes opgeruimd... We zijn dus erg tevreden van het advies en hulp in de toonzaal en onze aankoop, levering en plaatsing. Dus erg tevreden over DM-Line!

Met vriendelijke groeten

Peter Neirynck
Dag Steffen, Graag wil ik jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische service die jullie ons hebben gegeven! Vanaf het moment dat we bij jou langskwamen voor het ontwerp hebben we steeds een zeer goed gevoel gehad. Dit gevoel werd doorgetrokken bij het plaatsen van de kasten. Ik wil je collega Fabries nog eens extra bedanken want het is een enorme perfectionist die enorm klantvriendelijk is. In alle eerlijkheid, dit maakten we echt nog maar zelden mee. Je mag hem dit zeker en vast nog eens meegeven! Het is een TOP kerel die fantastisch werk leverde! We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie (zelfs via Instagram 😄)! Bedankt, bedankt, bedankt om ons een prachtige maatkast af te leveren, wij zijn er verzot op! Er staan nog enkele zaken op onze planning die we in de toekomst willen laten uitvoeren dus tot snel!! Nogmaals een dikke dikke merci! Vriendelijke groetjes,
Elise Depoorter - Guillaume van Onsem
Landelijke maatkast in slaapkamer met verlichting 1

Slaapkamerkast op maat in uw favoriete stijl

Een ingebouwde kast in de slaapkamer? Die mag niet uit de toon vallen. Kies daarom voor een stijl die past bij de rest van uw interieur. Landelijk, modern, Scandinavisch, …

Gaat u voor schuif- of draai­deuren? Voegt u graag een spiegel of glasstuk toe?
Breng gerust foto’s mee van internet, uit magazines, op Instagram, …
Wij geven er ons advies bovenop. Zo creëren we samen de look van uw dromen.

Slaapkamerkasten tip

100 procent vakmanschap

DM-Line is met uw slaapkamerkast op maat niet aan zijn proefstuk toe.
Wij leven voor kasten. Leer ons beter kennen.

  • Ontwerp, productie, plaatsing: elke stap is in onze eigen handen. Zo zijn wij gerust, zo bent u gerust.
  • Een kwalitatieve maatkast voor de slaapkamer? Die vraagt in de eerste plaats om duur­zaam materiaal. Daarom werken wij uitsluitend met hout van de bovenste plank.
  • Ervaren vakmanshanden brengen uw kast tot leven en plaatsen ze met de grootste precisie.
Vakmanschap van a tot z

Enkele realisaties

Slaapkamerkast in houtstructuur
Schuifdeuren onder schuin dak
Slaapkamerkast met indeling voor accessoires
Slaapkamerkast met moderne handgrepen
Grijze maatkast met draaideuren in slaapkamer
Matte glazen schuifdeuren voor slaapkamerkast
Dressing met eiland in slaapkamer
Zwart-wit schuifdeuren in dressing
Slaapkamerkast en bureau in landelijke stijl
Slaapkamerkast met schuifdeuren in lakglas
Landelijke dressing onder schuine wand met eiland om kledij op te vouwen
Zolderkamer met afgeschuinde kasten
Kast op maat onder schuin dak
Maatkast combinatie witte draaideuren en donker interieur
Maatkast verdeelt hal en slaapkamer
Maatkast met landelijke schuifdeuren
Slaapkamerkast rondom bed

Elke vierkante centimeter in uw slaapkamer optimaal benutten?

Contacteer ons vrijblijvend voor een kast op maat.