DM-Line maakt opbergkasten of kamerhoge wandkasten met schuifdeuren voor alle mogelijke ruimtes. Denk maar aan de wasplaats, inkomhal, garage, de zolder, living, in de kinderkamer, keuken, berging,… Of heb jij nog een ander project in gedachten? Aangezien elke opbergkast 100% maatwerk is, is elke kast die wij maken uniek en toepasbaar in elke mogelijke denkbare ruimte.  

Idee dressing

Opbergkasten op maat voor elk budget

Voor elke ruimte bieden wij je een passende opbergkast, aansluitend bij je budget. Het spreekt voor zich dat een eenvoudige opbergkast in de garage een andere uitstraling heeft dan een maatkast centraal in je leefruimte. Toch mag je telkens rekenen op een uitstekende kwaliteit en puur vakmanschap. Bovendien mag je bij elke opbergkast van DM-Line zeker zijn van de kwaliteit. 

De opbergkast integreren in de ruimte

Naast de functionele kwaliteiten heb je met onze opbergkasten een bijzonder fraai meubel in huis. De opbergkast op maat gaat als het ware op in de kamer. Niet om te verdwijnen in de achtergrond, wel om esthetisch een meerwaarde te bieden, perfect aansluitend bij je interieur.  

10 jaar garantie voor je opbergkast

Omdat we zo overtuigd zijn dat de combinatie van kwaliteitsmaterialen, een vakkundige fabricage en plaatsing volgens de regels van de kunst ervoor zorgen dat je jarenlang kan genieten van je opbergkast op maat. Je geniet van 10 jaar garantie.

Droom je al van een ontwerp voor je opbergkast op maat?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte