Keukenkasten op maat

Uw keuken vormt het kloppende hart van uw woning. Wilt u het laten bonzen als nooit tevoren?
Haal er DM-Line bij. Een volledige keuken plaatsen doen we niet. Wat dan wel?
Uw kookparadijs nog praktischer en mooier maken met een: keukenkast op maat of scheidingswand.
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Keukenkast op maat: voor extra opbergruimte

Potten en pannen, borden en bestek, mixers en vergieten, … Een keuken brengt veel materiaal met zich mee. Weet u niet meer waar u het allemaal moet opbergen? Laat een extra keukenkast op maat maken – als aanvulling op uw bestaande (bij)keuken. Hoe hoog? Van aan de grond tot aan het plafond. Hoe breed? Over de hele wand van uw keuken en volgens de indeling van uw dromen (lades, planken, …). Dan hebt u er plots een zee van ruimte bij.

Scheidingswand: voor uw bijkeuken

Ooit al aan gedacht om een scheidingswand te plaatsen voor uw bijkeuken of berging? Zo zit die praktische ruimte netjes achter een mooie muur. Doe hier wat inspiratie op met deze realisaties.

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal – Doe zo verder!
Ondertussen zitten wij al met een nieuw “project” in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg.

Steven & Jolien Deschamp

Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen.
De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Nicole Vlasblom

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst.
Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super!!!

Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad.
Bedank ook jullie monteurs, geweldige werkers!
Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon

Beste Kenth,

Ik ben super tevreden! Het is perfect geplaatst en alles is proper achtergelaten. Super gedaan, zeker voor herhaling vatbaar!
En supervriendelijke monteurs!

Met vriendelijke groeten

Anniek Berckmoes

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen!
Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!

Groetjes

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steven,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze ‘twijfelmomenten’) én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn!

We zien mekaar binnenkort nog wel. Het allerbeste toegewenst!

Van harte,

Fam. De Meersseman - Santy

Dag Nathalie.

We willen jullie even bedanken voor de geleverde werken. We zijn super tevreden! Dikke merci!

Groetjes,

Gianni & Charlotte

Dag Steffen.

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”. Ook een dikke pluim voor de mannen van de montage. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet

Beste Gregory,

I.v.m. de levering en plaatsing: Puik werk van vriendelijke vakmannen! Zorgzaam met materiaal, correcte plaatsing, netjes opgeruimd…
We zijn dus erg tevreden van het advies en hulp in de toonzaal en onze aankoop, levering en plaatsing. Dus erg tevreden over DM-Line!

Met vriendelijke groeten

Peter Neirynck

Scheidingswand of keukenkast op maat in de gewenste stijl

Of die keukenkast op maat of scheidingswand wel bij uw keuken zal passen? Absoluut. Want dat is het voordeel van maatwerk: het voldoet aan al uw wensen. Toon gerust foto’s en tekeningen van wat u leuk vindt. Met ons advies erbij komen we tot een ontwerp dat al uw verwachtingen inlost.

DM-Line neemt ontwerp, productie én plaatsing voor eigen rekening. Zo zijn we zeker dat elke stap van het proces verloopt zoals het moet. En dankzij onze garantie van tien jaar kunt u helemaal gerust zijn.

Maatkast als scheidingswand tussen living en keuken 1 1

Enkele realisaties

Geef uw keuken een make-over met DM-Line

En vraag nu vrijblijvend ons advies