Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Zwevezele. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van je huis in Zwevezele bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zwevezeelse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zwevezele geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Zwevezele

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Zwevezele ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Zwevezele: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zwevezele, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Zwevezeelse woning extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!