Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Zottegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Zottegemse woning extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw huis in Zottegem ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Zottegem

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Zottegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

maatkast zwart

Voor elke ruimte van jouw Zottegemse huis een inventieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Zottegemse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Zottegem monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Zottegem

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Zottegem?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Zottegem, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Zottegem online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Zottegemse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Zottegem om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Zottegem om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Zottegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!