Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Zonhoven. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast plaatsen in Zonhoven: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis te Zonhoven, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Voor elke ruimte van jouw Zonhovense woonst een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Zonhovense woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zonhoven geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Zonhoven ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Zonhovense woning extra in de verf.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Zonhoven. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!